dimecres, 2 de gener del 2008

La veu del poble

Si tens algun comentari per fer, fes-ho a través del blog, el que creguis que podem fer els regidors socialistes per tal de millorar el treball diari del ajuntament.
Nosaltres estarem encantats de poder escoltar els problemes que tingueu i les vostres aportacions seràn molt bones per la millora del municipi.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que les campanes del campanar haurien de tocar per la nit.

Anònim ha dit...

Tindrieu que mirar de restaurar la plaça prat de la riba, ja que actualment fa pena.

Anònim ha dit...

Que s´acabara fent a cal Deume

JORdina ha dit...

Molt bones Joan Abel,

passejant per la bloggersfera, i tal com em va anunciar el Ruben, he trobat el teu bloq! M'ha agradat molt la transparència, la proximitat i la implicació amb el municipi, amb el projecte jove i socialista, i amb tots els veïns i veïnes de Montgai i Butsenit!

Enhorabona pel bloq Joan Abel, realment fan molta falta joves amb tanta empemta com els nois de Montgai ;-P! Continueu igual!

una abraçada i a cuidar-se!

Jordina

PS: em prenc la llicència de linkarte!

Eric Alarcón ha dit...

Osti, no sabia que tenies blog! Està molt bé utilitzar-lo com a eina de participació a tothom. Un blog permet conèixer, llegir, aprendre...però també participar, cosa molt beneficiosa per a tots.

Ens veiem per la xarxa!

Anònim ha dit...

El que heu de fer els regidors socialistes de Montgai i Butsènit és explicar la vostra tasca de govern, que segons em consta és molt superior a la dels altres grups però en canvi no se us reconeix el suficient.

ànims i contineu fotent canya tan a Butsènit com a Montgai

Força Pep, Joan Abel, Teresita i la Sandreta Verni!

Mapatxe Urgellenc

alberttorracabello ha dit...

*

Enhorabona pel Blog!!!

I força i valor per resistir amb tenacitat, les traves que sovint s'han de suportar, mentre es governa en aquestes circumstàncies.

Una abraçada!!! :)

*

Anònim ha dit...

Desde que hi ha el socialistes al poder l'economia del poble a baixat. Avere si arregleu mes les coses que toquen i no d'altres que es poden estalviar

Anònim ha dit...

Primer que tot senyor/a vull donar les gràcies a la seva crítica tant poc“constructiva” i de poc interès: progressista, transparent i d´esquerres.

En segon lloc voldria dir-li que amb 7 mesos s´han fet moltes coses i que també ens hem trobat amb situacions molt complicades de solucionar de l´anterior govern.

Com molt bé, segons vostè reconeix, algunes d´aquestes coses que s´han fet al municipi de Montgai i Butsènit, no han estat del seu grat, però el grup municipal dels socialistes hem estat elegits a canvi d´un programa electoral i d´unes idees. Un programa de progrés, de transparència i claredat i d´unes idees joves i renovades, i per tant, nosaltres només estem portant a terme aquest projecte.

Li recordaré amable ciutadà que a l´ajuntament estem governant 3 grups municipals, ERC, PSC i CIU i pensí que els problemes ens afecten als tres per igual, però a la vegada cada un dels grups es responsable d´una àrea de govern.

I el fet de governar comporta patir algun error, no li nego, som persones igual que vostè, però que consti que sempre estarem donant la cara per a poder solucionar els problemes.

Pel que fa a l´àrea de governació i hisenda personal, informis de qui esta gestionant aquesta àrea i li diré:
Amable senyor/a, si el grup socialista estigues al càrrec d´aquesta àrea de govern avui mateix li ensenyaríem el balanç de situació de l´ajuntament, per poder demostrar el que vostè diu.

I li dic això perquè enlloc de culpar un partit amb temes de l´economia que això es molt fàcil però a la vegada delicat i complicat, informis primer de qui gestiona, i desprès analitzi a qui critica i de la manera de com ho fa. Per tant si que li demanaria respectable ciutadà, que si té algun dubte per l´economia municipal li pregunti als responsables d´aquesta d´una manera directa.

Hem de millorar no li discuteixo, l´economia municipal ens afecta a tots, i no és fàcil solucionar els problemes econòmics que pateixen els petits pobles, entre un d´ells es Montgai i Butsènit, però jo crec que governant amb seny i poder tenir la possibilitat de deixar els vostres dubtes, critiques, qüestions ... a la veu del poble, el grup municipal dels socialistes tirarem endavant, escoltarem i respectarem per a poder gestionar el dia a dia i la seva millora del Municipi.

Moltes gràcies.
Joan Abel

Montgaienc ha dit...

Bones.

M'agrada aquesta iniciativa de crear un blog, doncs pot servir per recollir diverses opinions de la gent del poble. El primer pas ja esta fet.. ara només falta que aquestes opinions siguin escoltades.

També volia agrair-vos sincerament, que hagueu lluitat pq la planta de compostatge de fems i purins, sigui ara i semnpre, de fems i purins, i no de cap altre residu d'origen més dubtós.

Tot i això en aquests temes sempre s'ha d'estar alerta, doncs amb el greu problema de residus que es viu a Catalunya, és relativament "fàcil" que a mitjà termini ens encolomin algun d'aquests productes a la planta. Així que si s'han de fer controls periodics o sorpresa, doncs envant i sense por.

Si hi ha algu que s'enutja o s'ha enutjat pel fet de dixar clar que la planta sera unica i exclusivament de fems i purins, potser és perque, ja de bon principi, tenia uns altres plans en ment per aquesta infrastructura. Si no, no hi ha motiu per enfadar-se.

Finalment i per acabar, només unir-me a la petició de que les campanes sonin per donar les hores a la nit, com ha estat tota la vida. A veure si hi posem fil a l'agulla que ja fa setmanes que no sonen.

Gràcies

Anònim ha dit...

La veritat és que en Joan Abel té raó. És molt fàcil criticar i molt dificil comprendre que cada partit té la seva àrea de govern i ha de ser als competents per raó de la materia als qui s´han de demanar les responsabilitats.

Sempre les coses es poden fer millor però el que s´ha de valorar és l´esforç i el sacrifici que fan els regidors del PSC, que no oblidem que viuen i treballen al poble en qüestió no com d´altres que s´omplen la boca tot el dia i estan lluny, molt lluny dels interessos generals del poble.

Butsènit i Montgai necessiten més gent com en Pep Amigó i en Joan Abel Solé.

ànims i endavant en la vostra tasca altruïsta i de sacrifici per fer un poble millor.

Rubén Añé

Anònim ha dit...

El que si et demanaria Joan Abel, es que pinteu les baranes de la plaça el Sitja, perque estan rovellades i fan mal a la vista.