dimarts, 7 d’octubre del 2008

COMARCALADA 2008 3ª Trobada de Joves de la Noguera



Els grups de joves JAS i el LOKAL, l’Ajuntament d’Artesa de Segre i el Consell Comarcal de la Noguera són les entitats organitzadores de la III Comarkalada, Trobada jove de la Noguera que tindrà lloc al municipi d’Artesa de Segre el dies 10 i 11 d’octubre d’enguany.
Amb l’organització d’aquesta activitat ens hem marcat diversos objectius: fomentar la interrelació del jovent dels diversos municipis de la comarca, ser un punt de reunió entre els regidors i regidores de Joventut de les diverses poblacions de la Noguera on puguin intercanviar experiències, i fomentar la participació i la responsabilitat de la gent jove vers la societat.

Després de les dos edicions anteriors realitzades a Térmens i a Bellcaire d’Urgell podem dir que la Comarkalada s’ha convertit en un dels programes capdavanters arreu de Catalunya pel que fa al procés participatiu en polítiques de joventut. Últimament diversos Consells Comarcals del Principat s’han interessat per la preparació i organització de la Comarkalada tot visitant l’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Noguera.
Aquest any la Comarkalada presenta un seguit de novetats. Així a les ja arrelades activitats com ara: el Fòrum de Regidors, la Fira Jove (aquest any amb el lema “Quan al meu poble no hi havia tele”), i l’Altaveu Jove, cal afegir-hi la Mostra d’Art Jove, el concurs de fotografia i de pintada de grafit entre d’altres.

Aquesta Oficiosa Festa Major Jove de la Noguera conclourà, com no podria ser de cap altra manera, amb el Concert Festour en el qual actuaran els grups: Obrint Pas, Sota Zero, Aspenkat, Kayo Malayo, Txilum i el grup lleidatà Cercavins.

L’any vinent la localitat d’Ivars de Noguera acollirà la IV Comarkalada.

Per a més informació, podeu consultar el web www.noguerajove.cat .