dilluns, 31 de desembre del 2007

Montilla dóna suport a la candidatura de Montgai-Butsènit, la més jove del PSC

Data: 21/05/2007


El candidat a l´alcaldia, Joan Abel Solé, té 21 anys


El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha mantingut avui una trobada amb els membres de la candidatura de Montgai (Noguera), que és una mostra de l´aposta del PSC per la joventut i la renovació en les seves llistes.


La mitjana d´edat dels seus set integrants és de 25 anys i el cap de llista, Joan Abel Solé, en té 21. Montilla s´ha trobat amb els membres d´aquesta candidatura durant la seva visita a l´Aplec del Cargol de Lleida, i ha recordat: "Jo tenia 24 anys quan vaig ser candidat a les municipals per primera vegada". .És el primer cop que es presenta una llista socialista en aquest municipi de les comarques de Lleida, en un esforç dels seus components per introduir una nova opció, aportar noves idees i ganes de treballar pel poble.


1. Joan Abel Solé (21). És encarregat d´una planta de compostatge i treballa també unes terres de cereal i panís. La seva implicació en política l´entén com un exercici de tornar al poble que estima el suport rebut

2. Josep Amigó (25). Jove agricultor i ramader, amic proper del Joan Abel, comparteixen des del primer moment la inquietud per fer possible del canvi al municipi.


3. Teresita Pelegrí (21). Secretària del departament comercial d´una empresa de vidres. Col·labora amb el projecte des de fa més de dos anys.


4. Sandra Verni (30). Professora. Si bé d´entrada es va oferir per participar de suplent a la llista, la feina i el projecte innovador del Joan Abel, el Pep i la Teresita, la va engrescar a ocupar els primers llocs. Ara va de número dos per Butsènit (municipi agregat) i quarta a la llista de Montgai.


5. Alexandra Petit (25). Restauradora. Implicada des d´un principi en la idea i les ganes de treballar pel futur de Montgai.


6. Laia Sanahuja (22). Estudiant d´Educació Infantil de la Universitat de Lleida. La il·lusió per fer coses noves en el poble en el que ha nascut l´han fet decidir.


7. Montse Navarro (33). Secretària en una empresa de construcció. L´amistat que comparteix amb els membres de la llista la va fer decidir-se a acabar de completar la candidatura.


LA JOVENTUT I LA RENOVACIÓ, són denominador comú a les llistes que el PSC presenta a les properes eleccions municipals.Del nombre total de candidats, 748 tenen menys de 30 anys. D´aquests, 27 són caps de llista als seus municipis.El Joan Abel Solé és el cap de llista més jove, però n´hi ha d´altres, com la Carme Bastida (25), candidata a l´alcaldia de Llavaneres, o el Klember Esteve (30), alcaldable per Alfarràs.L´alcalde més jove del partit és el de Soriguera, municipi de les comarques de Lleida, que té 29 anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ep Joan Abel! Aquesta foto no te l'havia vist. Ja és bo que el Presi doni suport a la candidatura més jove del país. Molta sort i molts èxits per al poble. Una abraçada, Mario.